SOINS VISAGE LPG = ENDERMOLIFT

Zoals het belangrijk is om te sporten om onze spieren te onderhouden is het van groot belang om ook onze cellen, de fibroblasten te stimuleren, ze mogen niet verder inslapen.

De fibroblast is als het ware de architect van de huid. Hij maakt fundamentele stoffen die zorgen voor de densiteit, zachtheid en glans van de lederhuid:

• collageen voor het onderhoud en de stevigheid

• elastine voor de soepelheid

• hyaluronzuur voor het volume en de hydratatie.

De nieuwe gebrevetteerde ENDERMOLIFT behandelkoppen leveren aan de oppervlakte (huid) multidimensionele stimuli af die in de diepte de ingeslapen cellen, de fibroblasten, laat ontwaken. Een ware metamorfose van de huid vindt plaats. Snel en efficiënt wordt ENDERMOLIFT een onmisbare lifestyle.

4 beauty targets

  1. Teint opfrissen en glans geven.

Stress, luchtvervuiling, roken verstoren de vaten – en lymfecirculatie. Afvalstoffen hopen zich op, de huid verliest zijn glans en de teint wordt onregelmatig.

De celstimulatie van LPG stimuleert de doorbloeding en activeert het draineren van de afvalstoffen om de huid te laten stralen.

  1. Rimpels opvullen.

In de loop van de jaren nemen de fibroblasten af. Langzamerhand wordt de huid dunner, verliest zijn dichtheid en elasticiteit. Endermolift reactiveert het celmetabolisme waardoor collageen en elasticiteit toenemen. De huid wordt steviger en soepeler. De rimpels en groeven worden opgevuld.

  1. Contour verbeteren.

Uw gelaatslijnen zijn ingezakt en verslapt? Het afnemen van collageen en elastine (aanwezig in de fibroblasten) veroorzaakt de huidverslapping en geeft de eerste tekenen van huidveroudering. Endermolift reactiveert op een natuurlijke manier de productie van collageen en elastine en verbetert de ondersteuningsstructuur van de huid.

De huid wordt van binnenuit dichter, soepeler en steviger. De jukbeenderen, het ovaal, de contouren van het gezicht worden duidelijker.

  1. Contour verfijning bij verslapte of verdikte gezicht (dubbele kin, rond en overbelast gezicht).

Endermolift behandeling