Even voorstellen!

Mijn naam is Socketia Franken-Reth en ik ben de eigenaresse van Body & Face
Wellness. In de jaren 70 emigreerde ik van Cambodja naar Frankrijk waar ik opgroeide en studeerde. In 1990 leerde ik mijn Nederlandse man kennen. Vijf jaar later kwam ik in Nederland wonen. Ruim 20 jaar heb ik kennis en ervaring opgedaan op het gebied van verkoop, styling en mode door o.a. 10 jaar lang een eigen modezaak te hebben gehad. Uiterlijk is me altijd blijven interesseren. In 2013, nadat ik mijn winkel verkocht had, begon ik me over voeding en de invloed daarvan op gezondheid en welzijn te interesseren. Ik ben dan de opleiding van gewichtsconsulent en voedingsleer van de LOI gaan doen, die ik in de zomer van 2015 succesvol afgerond heb.
* * * *
Ondertussen ben ik gaan ontdekken dat ik mensen op een ander aspect van hun uiterlijk wilde gaan helpen: van een gezond gewicht tot een mooi en gezond lichaam. Als je lekker in je vel zit, dan straal je en staat bijna alle kleding goed. Maar bovenal sta je sterker in je schoenen! Endermologie bij LPG ken ik al meer dan 10 jaar (in Frankrijk hiermee kennisgemaakt). 
Maar tijdens mijn opleiding van gewichtsconsulent, realiseerde ik me dat LPG en evenwichtige voedings- en leefstijl de ultieme combinatie is om de resultaten van het afslanken te bevorderen. Tijdens en na dat proces biedt LPG nog allerlei behandelingen om je lichaam mooi en gezond te laten stralen en de gevolgen van de tijd te verdoezelen.
Het is nu met trots en enthousiasme dat ik je binnen mijn praktijk Endermologie en Endermolift bij LPG mag aanbieden! Samen met eventuele voedings- en bewegingsadviezen kunnen we zorgen dat je in balans en harmonie in het leven staat.